МЕХАНИЗАМ НА РАЗВЛЕКУВАЊЕ

ВИОЛЕТА

ДИМЕНЗИИ НА МЕХАНИЗАМ

ДОЛЖИНА НА МЕХАНИЗАМВИСИНА НА МЕХАНИЗАМШИРИНА НА МЕХАНИЗАМ
1910 mm300 mm820 mm