МЕХАНИЗАМ НА РАЗВЛЕКУВАЊЕ

МИМОЗА

ДИМЕНЗИИ НА МЕХАНИЗАМ

ДОЛЖИНА НА МЕХАНИЗАМВИСИНА НА МЕХАНИЗАМШИРИНА НА МЕХАНИЗАМ 
1350 mm360 mm1380 mm1060 mm
1470 mm1520 mm1260 mm