МЕХАНИЗАМ НА РАЗВЛЕКУВАЊЕ

ИВАНА

ДИМЕНЗИИ НА МЕХАНИЗАМ

ДОЛЖИНА НА МЕХАНИЗАМВИСИНА НА МЕХАНИЗАМШИРИНА НА МЕХАНИЗАМ
1400 mm276 mm1845 mm
1910 mm