МЕХАНИЗАМ НА РАЗВЛЕКУВАЊЕ

ЛАТОФЛЕКС ТРОСЕД

ДИМЕНЗИИ НА МЕХАНИЗАМ

ДОЛЖИНА НА МЕХАНИЗАМВИСИНА НА МЕХАНИЗАМШИРИНА НА МЕХАНИЗАМ   
1820 mm380 mm1380 mm1280 mm1190 mm1180 mm
2100 mm1520 mm1420 mm1330 mm1320 mm