МЕХАНИЗАМ НА РАЗВЛЕКУВАЊЕ

ФИОКА

ДИМЕНЗИИ НА МЕХАНИЗАМ

ДОЛЖИНА НА МЕХАНИЗАМВИСИНА НА МЕХАНИЗАМШИРИНА НА МЕХАНИЗАМ 
1420 mm370 mm1800 mm1700 mm
1800 mm1700 mm