МЕХАНИЗАМ НА РАЗВЛЕКУВАЊЕ

ЛАТОФЛЕКС ДВОСЕД

ДИМЕНЗИИ НА МЕХАНИЗАМ

ДОЛЖИНА НА МЕХАНИЗАМВИСИНА НА МЕХАНИЗАМШИРИНА НА МЕХАНИЗАМ
1820 mm380 mm1060 mm
2100 mm1200 mm