Производи
Каталог 2012

Мебел Ивана - Прилеп
СЛЕДЕТЕ НЕ НА
НОВОСТИ
АДРЕСА
На површина од 1200 м2, Резонатор отвори уште еден салон за мебел Ивана, со локација во индустриската зона на патот за Крушево.
Резонатор
ул."Александар Македонски" б.б.
ул."Васил Главинов" бр.25
7500 Прилеп, Македонија
тел: +389 48 414 601
факс: +389 48 416 600
СИТЕ ПРАВА СЕ ЗАДРЖАНИ. РЕЗОНАТОР 2013