Мебел Ивана

Во склоп на Резонатор, работи изложбено-продажен салон за мебел ИВАНА, во кој можете да најдете секаков вид мебел од докажан и проверен квалитет, по многу пристапни цени. Превозот и монтажата до вашиот дом е обезбеден.

Мебел Ивана

ул.”Александар Македонски” б.б.
ул.”Васил Главинов” бр.25
7500 Прилеп, Македонија
 
тел: +389 48/414-601
факс: +389 48/414-600